Reguli !!!

In jos

Reguli !!! Empty Reguli !!!

Mesaj  Admin la data de Mar Mar 30, 2010 11:47 pm

Normele de eticheta se aplica in toate forumurile. Discutiile trebuie sa fie purtate pe un ton civilizat, iar limbajul ofensator sau declaratiile incriminatoare nu sunt permise.
Toate opiniile din mesaje sunt cele ale autorului, nu ale forumului sau ale moderatorilor forumului. Daca se fac declaratii hazardate, este de asteptat ca autorul sa-si asume responsabilitatea completa pentru ele si sa le poata dovedi. Atacurile la persoana nu sunt tolerate sub nicio circumstanta. Argumentele concrete, modestia si tonul adecvat sunt de preferat.
Trebuie sa conversati intr-o maniera politicoasa si placuta pentru a avea posibilitatea sa luati parte la discutii. Mesajele agresive, vulgare, obscene, amenintatoare, provocatoare sau intr-un alt mod care incalca regulile existente, vor fi sterse. Orice membru care posteaza repetat mesaje de acest gen, isi va pierde drepturile sale de a posta mesaje in forumuri si chiar risca sa-si piarda calitatea sa de membru al Xpert Eleven. Folosirea contextuala a unor cuvinte gen "cioara", "tigan", "oaie" sau alte cuvinte derivate, care prin punerea lor in context aduc atingere suporterilor unei echipe si creaza reactii adverse ce pot degenera in conflicte, va fi pedepsita.
Cand incepeti un nou subiect, dati-i un antet clar, usor de inteles si care descrie continutul intr-un mod clar. De asemenea, folositi sectiunea corecta a forumului pentru a incadra subiectul.
Fiecare membru trebuie cateva cuvinte despre el.

Admin
Admin

Mesaje : 3
Data de înscriere : 30/03/2010
Varsta : 39
Localizare : Tulcea

Vezi profilul utilizatorului http://demo.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum